SPORT BAZAR - Sportovní potřeby i cyklobazar



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: BikeErg Concept2 - [28. prosince 2020]


Sálové kolo BikeErg je nejnovější inovací od výrobců veslařských trenažérů Concept2 a SkiErg. Kromě použití stejných pokročilých technických principů a stejného monitoru výkonu PM5, jako jsou tyto osvědčené nástroje, je kolo BikeErg také lehčí než většina stacionárních kol a poskytuje bližší pohled na skutečné kolo. Jeho design se točí kolem odporu vzduchu v přesném setrvačníku, který generuje trénink, který se přizpůsobí každému sportovci, který jej používá. Jak silněji šlapete, intenzita a odpor nabízený tréninkem se odpovídajícím způsobem zvyšují. Jeho spojka vám současně umožňuje šlapat na neutrál jako běžné kolo a různé polohy regulátoru znovu vytvářejí účinek řazení.

Concept2 BikeErg je přenosný a snadno se sestavuje a jeho sedlo a řídítka jsou nastavitelná. Uživatelé si mohou dokonce připojit vlastní sedla, řídítka nebo pedály (je kompatibilní s většinou formátů), aby vytvořili dokonalé přizpůsobitelné vnitřní kolo.

Místo řetězu používá BikeErg extra silné vícedrážkové samonapínací pásky, které výrazně snižují tvorbu hluku a umožňují jeho použití v jakékoli místnosti v domě.

Další specifikace:

Fitness rotoped se setrvačníkem
Obsazený prostor: 48 "x 24"
Hmotnost: 58 lb (26 kg)
Maximální hmotnost uživatele: 300 LB
Rám: svařovaný hliníkový rám, ocelové nohy
Finish: Black Powder Coated Frame, Anodized Posts
Vícebodové řemeny se samonapínacím systémem, velmi tiché
Nastavitelné sedadlo a rukojeti
Regulátor pro nastavení proudu vzduchu ve setrvačníku
Spojka, aby bylo možné šlapat na neutrál
Monitor výkonu PM5
Zahrnuje kolébku pro smartphone
Příručka k produktu BikeErg s průvodcem rychlým startem pro sledování výkonu
Součástí dodávky jsou nástroje a montážní pokyny

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.03