SPORT BAZAR - Sportovní potřeby i cyklobazar



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Běžecký pás PRECOR 954i - [18. září 2019]


SUPER NABÍDKA!!!
Běžecký pás Precor 954i - za zlomek ceny (tento model se běžně prodává za ceny přes 50 000 Kč). Není čas váhat, máme jen několik kusů.
Vykoupen z insolvence. Tento pás poskytuje plynulý a pohotový běhový výkon s přidanou výhodou integrovaného systému kontroly dopadu (IFT) a Ground Effects (GFX). Kompletně repasovaný, včetně motoru a válce.

Funkce:
Přednastavené programy: (7) Ruční, Interval, Basic, Heart Rate Control, Aerobic, Fitness Random test (podle protokolu hasičů, který je povolen v diagnostice)
Elektronická indikace polohy: kalorie, vzdálenost, kontrola tepové frekvence, Sklon, Profile, SmartRate, rychlost, tempo, průměrná rychlost, čas uplynul, Zbývající čas, procento dokončení, souhrn cvičení, Tepová frekvence analýza
Přechodový úhel: 20 Titul
Oboustranná Deck: Ano
Nouzové zastavení: Bezpečnostní svorka připojena k Nouzový vypínač okamžitě vypněte napájení, čímž se běžecký pás s jemným dorazem. Vypínač nemá magnet ztratit a má ochranný kryt, aby se zabránilo náhodnému aktivaci.
Příslušenství Holder (y): Ano
Transportní kola: Integrovaná
Console Language (y): angličtina, holandština, německy, španělsky, francouzsky, portugalsky, italsky, rusky Romanized
Čtení Rack: Integrovaná
Rychlost Rozsah: 1-12 mph
Pokles / Sklon Rozsah: 0% - 15% v přírůstcích po 0,5%
Step-up Výška: 29.5 cm
Skluznice (LXW): 153 x 51 cm
Elektrická zásuvka a zástrčka: NEMA 5-20R 120V
Elektrické požadavky: 20 zesilovače, nutná vyhrazený obvod, non-ovinutý uzemněné
Technické specifikace -
Maximální hmotnost uživatele: 350 lbs (159 kg)
Hmotnost: 450 liber (204 kg)
Rozměry: 88" L x 35" W X 64" H / (223,5 x 89 x 162,5 cm)
Uvedená cena je bez DPH při více kusech dohoda možná. Na dopravě a montáži se lze domluvit. Vše mohu zajistit. Jsem z Kolína. Kontakt 739767387

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04