SPORT BAZAR - Sportovní potřeby i cyklobazar



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Vibrační plošina Vibrogym Insportline Alex - [3. března 2016]


VibroGym inSPORTline Alex - 3D vibrace, pro dlouhodobou zátěž, 2 ovládací konzole, posilovací lanka, robustní konstrukce, tichý chod.
Vibromasážní Stroj Vibrogym Insportline Alex
Vibrační posilovací stroj inSPORTline Alex je ideálním pomocníkem pro formování postavy, zvyšování pohyblivosti kloubů i relaxaci a odbourávání stresu. VibroGym inSPORTline Alex funguje na principu vibrací, které způsobují reflexivní stahování svalů, čímž dochází k jejich účinnému posilování.
Cvičení je časově nenáročné, přičemž stačí 5 min stoje s mírně pokrčenými koleny a výsledky se okamžitě dostavují. Procvičovat lze celé tělo, přičemž jednotlivé cviky jsou detailně popsány v návodu. Paže a záda lze pak procvičovat pomocí dvou gumových lanek připevněných ke spodní části přístroje.
Cvičení na vibračním posilovacím stroji inSPORTline Alex je efektivní, bezpečné a časově nenáročné. Stroj je vhodný pro každodenní klubové a domácí využití.
Při zakoupení vibromasážního stroje VibroGym inSPORTline Alex získáte Video-trénink ZDARMA!
Hlavní přednosti:
moderní design
účinné 3D vibrace pro efektivní posilování svalů
pomáhá k rychlému a efektivnímu formování postavy a redukci váhy
při vibraci až třikrát zvyšuje účinnost cviků
speciální masážní podložka s adhezním vroubkováním prokrvuje, uvolňuje a masíruje na vašich chodidlech, dlaních, hýždích, zádech ...
napomáhá rychlému zotavení a regeneraci po fyzické námaze, sportu či cvičení
stroj Alex je obzvláště vhodný jako počáteční nebo závěrečné fáze tréninku běžců, inline bruslařů, cyklistů, lyžařů ...
lze jej použít také jako pomoc při léčbě revmatismu a jiných onemocnění kostí a kloubů (jen po konzultaci s lékařem)
zlepšuje krevní oběh
účinně působí při léčbě, bolesti a ztuhlosti kloubů a svalů
zlepšuje rovnováhu a koordinaci
účinný v boji s celulitidou
bojuje se stresem a depresí
zvyšuje tvorbu růstového hormonu

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04