SPORT BAZAR - Sportovní potřeby i cyklobazar



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Recumbent BH Fitness SK8950 SMART - [2. prosince 2019]


Recumbent BH Fitness SK8950 SMART je sedací rotoped vyrobený pro profesionální použití ve fitness a dalších klubech atd. Na tomto stroji jsou použity ty nejkvaklitněší součástky a ložiska, aby byla zachována dlouhá životnost. SK 8950 SMART je trenažér se skvělým systémem SMART FOCUS, což znamená mnoho možností jako např.: komunikace, řízení a vyhodnocení tréninku mezi cvičencem a trenérem na dálku, prohlížení YOUTUBE během tréninku, televice, hudba, zábava. Provozovatel může informovat během tréninku o akcích, systém mu pomáhá sledovat vytíženost jednotlivých strojů atd. Kontruktéři věnovali velkou pozornost ergonomickému sladění správné polohy cvičence při cvičení. Tento sedací rotoped můžete dostat také v levnější variantě bez SMART FOCUS systému. Kromě výše uvedených předností systému SMART je rozdíl mezi modelem s LED potítačem a SMART počítačem, Smart počítač potřebuje pro svůj provoz připojení k síti a LED má samonapájecí systém a může být umístěn kdekoli bez dosahu proudu. Po technické stránce jsou prakticky schodné.

SMART FOCUS systém:
FITFEEL TM technologie s nejrychlejší dotykovou obrazovkou, jednoduchým rozhraní. Umožňuje uživatelům přístup na internet, ke vzdělávacím programům, sledování televize, poslouchání hudby a používání mnoha aplikací.
Volba mezi světovými jazyky (ne česky).
Maximální vizuální zážitek s 16" Full HQ dotykovým monitorem.
SMART FOCUS je kompatibilní s chytrými telefony a tablety.
Umožňuje komunikaci s trenérem na dálku, motivace trenéra, vyhodnocení treninku, záznam tréninku..
SMART FOCUS sleduje a zaznamenává vytíženost jednotlivých strojů a tím pomáhá při jejich údržbě.
SMART FOCUS zlepšuje image Vaší firmy, vytvořte si úvodní stránku s Vaším logem, informujte zákazníka o akcích, které plánujete. Máte k dispozici databasi registrovaných zákazníků
Propojení a ukládání tréninků, informace na sociálních sítí..
SMART FOCUS obsahuje všechny tréninky, které jsou na trhu k dispozici.
Plná konektivita.
Vlastnosti:
Samonapájecí brzdný indukční systém s generátorem, zajišťuje indukční brzdu bez nutnosti připojení k síti, ale SMART FOCUS počítač musí být připojen trvale s síti.
Převod POLY-V řemenem zajišťuje velice tichý chod rotopedu.
Pevný rám s velmi oddolným lakem ve skvělém desingnu.
Měření pulsu pomocí dlaňových senzorů nebo hrudního pásu (volitelné příslušenství).
Výkon: 500 Watů
Kvalitní sedák s jednuduchým posunem s plynulou regulací
V pevných madlech sedáku naleznete snímače pulsu a ovládání zátěže
Maximální hmotnost uživatele: 190 kg.
Váha přístroje: 87 kg
Rozměry: d - 154 cm, v - 147 cm, š - 61 cm.
Kolečka pro snadný přesun

Na dopravě a montáži se lze domluvit. Vše mohu zajistit. Jsem z Kolína.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04